Velkommen til Grahffse-Dahl. Denne bloggen vil ikke være politisk korrekt og heller ikke altfor alvorlig. Leseren for ta det for hva det er, en kombinasjon av et maksimum av ord,med et minimum av innhold. Den vil se på egne opplevelser samt andre hendelser med et skjevt blikk, forhåpentlig skrevet på probert riksmål.Vel bekomme.

søndag 7. november 2010

Fole ball

Blogg on.
Neida, ta det helt med ro. Jeg skal ikke skrive hverken nynorsk, dialekter eller samrørsnorsk, som er en meget utbredt dialekt i statstkanalen NRK. Jeg har nemmelig vært på ball, et fole ball.Hos Fole og Nattergalen. Forrige helg var jeg invitert på ball hos de nevnte personer, sammen med Khrustsjov,Pillin,Mellompillin,Kjempestore Pillin, Ellen-Sophie og Ninen. Det siste er ikke skrevet feil, da jeg foreløbig ikke har autorisasjon til å skrive ord med a-endelser. Selv ikke pikenavn. Her kan nevnes at søknad er sendt til Riksmålspolitisjefen for å inhente den nødvendige statsautorisasjon for i fremtiden å ungå slike skrivemåter. Som kjent skal a-endelser ikke forekomme på Riksmål. Nu lurer sikkert deltagerne på om jeg har glemt en person, noe jeg ikke har. Det er Hr. Pedersen. Denne snille og hjelpsomme mannen som har passert et anntall år, og derfor syntes det er på tide med en noget mer anstendig tiltaleform. Hr. Pedersen, det er nu akseptert og innført. Men hva er ball. Det er potetball, røket lammekjøtt, gulerøtter,kålrabi og baconskiver, samt kokte poteter. Efter hovedmåltidet ble det servert verdens beste kake,kaffe og Cognac. Mat og kake var laget av Ellen-Sophie. Måtte hun ta seg brydderiet med å gjøre det til neste år.
Etter at dette var fårtæret, ble det arrangert en musikkonkurranse, med sedvanlig diskusjon.Mens diskusjonen pågikk oppdaget jeg til min store forundring at ikke alle damer blir løsslupne sparkepiker når de blir kilt under foten. Noen liker det faktisk, og nøt hvert sekund.
Det bør til sist nevnes at hjemreisen forgikk standsmessig og uten uhell i Godseierens fornemste kjøretøy som var stillet til disposisjon med sjåfør.
Jeg for min del vil efter denne aften medgi at det er bedre for selskapet å ha ett halvt lam i magen en ett helt på ute på beite.
Blogg off.

1 kommentar:

  1. Ellen-Sophie stilles selvfølgelig til dyst neste år også! Hun må bare få igjen utstyret sitt...uten det ingen ball eller kake!!

    SvarSlett